vrijdag 22 februari 2013

Cakepops.

Hallo allemaal ik zal jullie nu uitleggen hoe je cakepops moet maken.

Benodigheden (voor ongeveer 25 cakepops):
- Stokjes
- 250 gram cake
- 50 gram botercrême -recept staat bij cupcakes (botercrême)
- Ongeveer 400 gram chocolade
- Versiering:

Recept:
Kruimel de cake in een kom. Voeg hier aantoe de botercrême. Roer alles goed door zodat je een gelijk geheel hebt. Rol van deze massa ongeveer 25 gelijkmatige bolletjes. Leg deze bolletjes op een plank/bord en leg dit zo'n 6 uur in de koelkast. Je kan het ook een uurtje in de diepvies leggen. Als de bolletjes klaar zijn na de 6 uur in de koelkast of het uurtje in de diepvries kun je de chocolade smelten zoals dat ook bij de modderbad taart met varkens staat. Pak een stokje steek die in de gesmolten chocolade en prik ze daarna in het bolletje. Prik het stokje er niet te diep in, tot ongeveer het midden van het bolletje. Haal hierna het bolletje door de chocolade. Hierna zou je er nog versiering overheen kunnen strooien als de chocolade nog nat is. Prik nu de cakepop in piepschuim zodat de chocolade droogt.

En klaar zijn je cakepops! Eetsmakelijk!




Veel liefs Nadia x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten